“Родителска академия”“Как да се справим с “прегряването” на работа?” (Уебинар)

Дата: 11.11.2020 (сряда)
Час: 18:00 – 19:30
https://parents-academy.tzarsimeon.bg/wp-content/uploads/2019/11/kids_head-cr.png
На предстоящата среща на “Родителска академия” на ЧСУ “Цар Симеон Велики” можете да разберете как да се справяме с “прегряването” на работното място. Ще засегнем теми, свързани с грижата за себе си през деня, най-честите източници на стрес, както и какво зависи от нас.
По време на срещата ще имате възможност да обсъдите ваши въпроси в дискусия.
Очакваме ви на 11 ноември (сряда), от 18.00 до 19.30 часа на безплатния уебинар.
Необходима е предварителна регистрация. В деня на уебинара ще получите линк за достъп. Местата са ограничени до 30.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://parents-academy.tzarsimeon.bg/wp-content/uploads/2020/11/ralica-kareva.png

Лектор: Ралица Карева

Ралица е бакалавър по психология от Великотърновския университет „Свети свети Кирил и Методий“, завършила e семестриално магистърската програма по клинична психология на Нов български университет и e сертифициран психодрама асистент към Института по психодрама и групова психотерапия „Бернхард Ахтерберг“.

Професионалният й опит е в сферата на образованието, като училищен психолог и учител към фондация „Заедно в час“, както и оказването на психологическа подкрепа на деца и младежи със специални потребности. Интересите й са в сферата на психичното здраве, детско благополучие и помощ.

Вярва, че психологическата подкрепа на децата, родителите и професионалистите, работещи с тях, е важна част от личния път на познание и израстване и би могла да разшири перспективите им в бъдеще.

Можете да се свържете с Ралица на: ralica.kareva@tzarsimeon.bg

https://parents-academy.tzarsimeon.bg/wp-content/uploads/2019/11/reneta_.png

Модератор: Ренета Богданова

Рени има бакалавърска степен „Учител по биология и химия“ от Софийския университет “Св. Климент Охридски” и магистратура “Управление на човешки ресурси“. Три години работи като координатор на над 60 участници, две години е мениджър “Учителска подкрепа” в програмата на “Заедно в час”. През 2019 създава Фондация “Sci – High”, която подкрепя училища в развиване на научни клубове и фестивали.  В момента Рени е мениджър “Развитие” към ЧСУ “Цар Симеон Велики” и работи за осъществяване на визията и стратегията на училището. Тя има завършени курсове по „НЛП в продажбени умения“, „НЛП и Управление на човешките ресурси“,  Управление на виртуални екипи“, “Работа с деца със СОП” и е сертифициран коуч към “Mentor coaches”. Предлага индивидуални сесии и групови коучинг обучения.

Можете да се свържете с Ренета на reneta.bogdanova@tzarsimeon.bg

Място на събитието
ул. Св. св. Кирил и Методий 66, с. Иваняне
11 май (понеделник), от 17 до 18:30 часа