“Родителска академия”

представя:

“Игрите, децата и родителите”
(Уебинар)

Дата: 19.12.2020 г. (събота)
Час: 10.00 ч.
https://parents-academy.tzarsimeon.bg/wp-content/uploads/2020/12/background-cover.png
През този необичаен месец декември “Родителска академия” на ЧСУ “Цар Симеон Велики” навършва 1 година! Ще отбележим нашия първи рожден ден с темата за игрите и как те помагат за укрепване на връзката между децата и родителите.

Нашият специалист Ралица Карева ще обясни:

  • как чрез игра може да се подобри общуването и разбирането между децата от всяка възраст и родителите;

  • какви игри са подходящи съобразно възрастта на децата;

  • какви са ползите за развитието на психиката, мисленето и поведението.
Очакваме ви на 19 декември (събота) от 10 ч. с прекрасно настроение и готови да отговаряме на вашите въпроси!
Необходима е допълнителна регистрация. В деня на уебинара ще получите линк за достъп.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://parents-academy.tzarsimeon.bg/wp-content/uploads/2020/11/ralica-kareva.png

Лектор: Ралица Карева

Ралица Карева е бакалавър по психология от Великотърновския университет „Свети свети Кирил и Методий“, завършила e семестриално магистърската програма по клинична психология на Нов български университет и e сертифициран психодрама асистент към Института по психодрама и групова психотерапия „Бернхард Ахтерберг“. Професионалният й опит е в сферата на образованието, като училищен психолог и учител към фондация „Заедно в час“, както и оказването на психологическа подкрепа на деца и младежи със специални потребности. Интересите й са в сферата на психичното здраве, детско благополучие и помощ. Вярва, че психологическата подкрепа на децата, родителите и професионалистите, работещи с тях, е важна част от личния път на познание и израстване и би могла да разшири перспективите им в бъдеще.

Можете да се свържете с Ралица на: ralica.kareva@tzarsimeon.bg

https://parents-academy.tzarsimeon.bg/wp-content/uploads/2019/11/reneta_.png

Модератор: Ренета Богданова

Ренета Богданова завършва магистратура в специалността “Управление на човешките ресурси”. Тя е сертифициран коуч към “Mentor coaches”. Участва активно в програми за управление на екипи от разстояние, обучението Virtual Power Teams, Международна мрежа за обучение на учители (Teach For All), “Проект за повишаване на квалификацията на човешките ресурси в образованието” към МОН и др. Съосновател и програмен директор е на Фондация Сай Хай”, която подкрепя учители и училища в развиване на научни клубове и фестивали. В хода на професионалния си опит работи в над 9 региона в страната, комуникира и обменя опит с колеги от други държави, с хора от различни възрасти, опит и ценности. Към момента е мениджър “Бизнес развитие” към ЧСУ “Цар Симеон Велики” и специалист “Човешки Ресурси” към ЕРЕМИ “ЕООД”.

Можете да се свържете с Ренета на: reneta.bogdanova@tzarsimeon.bg

Място на събитието
ул. Св. св. Кирил и Методий 66, с. Иваняне