“Родителска академия”

представя:

https://parents-academy.tzarsimeon.bg/wp-content/uploads/2021/02/webinar-20.02-21-website-banner.jpg

Как да общуваме с децата си? Какви са ролите на децата и родителите в общуването? Добре ли е родителят да бъде приятел с детето си? На тези и още много въпроси ще отговорим в следващото онлайн* издание на “Родителска академия” на ЧСУ “Цар Симеон Велики”. Нашият специалист Ралица Карева ще ни разкаже повече за основните грешки при комуникация в семейството, отговорностите на децата, както и как се поставят граници в общуването.

Очакваме ви на 20 февруари (събота) от 10 ч. с прекрасно настроение и готови да отговаряме на вашите въпроси!

Необходима е допълнителна регистрация. В деня на събитието ще получите линк за достъп.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://parents-academy.tzarsimeon.bg/wp-content/uploads/2020/11/ralica-kareva.png

Лектор: Ралица Карева

Ралица Карева е бакалавър по психология от Великотърновския университет „Свети свети Кирил и Методий“, завършила e семестриално магистърската програма по клинична психология на Нов български университет и e сертифициран психодрама асистент към Института по психодрама и групова психотерапия „Бернхард Ахтерберг“. Професионалният й опит е в сферата на образованието, като училищен психолог и учител към фондация „Заедно в час“, както и оказването на психологическа подкрепа на деца и младежи със специални потребности. Интересите й са в сферата на психичното здраве, детско благополучие и помощ. Вярва, че психологическата подкрепа на децата, родителите и професионалистите, работещи с тях, е важна част от личния път на познание и израстване и би могла да разшири перспективите им в бъдеще.

Можете да се свържете с Ралица на: ralica.kareva@tzarsimeon.bg

https://parents-academy.tzarsimeon.bg/wp-content/uploads/2020/08/lalka.png

Модератор: Лалка Георгиева

Лалка е дипломиран магистър филолог и сертифициран лайф коуч, акредитиран към  Международната коучинг федерация.  В момента се сертифицира по метода „Монтесори“. От миналата учебна година работи в ЧСУ „Цар Симеон Велики“ като учител по български език и литература. Най-голяма удовлетвореност получава от работата си с децата – и тези, с които живее вкъщи, и тези, с които живее в училище. Учителството е нейно призвание и огромна радост.

Във всичките си роли Лалка се старае да партнира на децата и родителите им да откриват (себе си), да (се) приемат, да любопитстват, да решават проблеми, да разкриват потенциала си и да използват повече от възможностите си. Вярва, че стремежът към пълноценен живот и щастие е изключително важен път в израстването на личността. Най-вече вярва в хората и им съдейства да живеят ценностите си ежедневно.

Можете да се свържете с Лалка на: lalka.georgieva@tzarsimeon.bg

Място на събитието
ул. Св. св. Кирил и Методий 66, с. Иваняне